Magazinul nostru fizic, precum și magazinul nostru online cooperează în principal cu DPD Courier, dar și cu alte companii de transport similare. Costurile de expediere sunt calculate la pagina de plată pe baza adresei de expediere a clienților.

Dacă clientul dorește să-și trimită comanda într-o țară de peste mări, atunci pot exista costuri suplimentare care nu sunt contorizate automat la finalizarea comenzii. Expedierile către țările de peste mări se efectuează numai după consultare, iar plata utilizând metoda de rambursare este NU posibilă.

În cazul în care clientul dorește ca produsele să fie expediate la o companie de transport la alegerea sa, atunci trebuie făcută o referință înainte de a finaliza comanda în câmpul de comentarii. În cazul în cauză, taxele sunt percepute de către client și pot fi diferite de taxele de expediere furnizate de BeYoursFashion.

Magazinul nostru online oferă și transport gratuit la comenzile de peste 299 Lei. Această ofertă este valabilă numai pentru livrările în România și prețul se referă doar la numărul total al produsului, excluzând costurile de expediere.

Stările produsului

Comenzile pot fi expediate din magazinul nostru în termen de 4 zile lucrătoare, cu excepția câtorva cazuri în care produsul nu este ușor disponibil. În acest caz, clientul va fi informat imediat de un reprezentant al companiei noastre. Timpul de livrare către client variază în funcție de adresa de expediere, de volumul mărfurilor, în caz de condiții meteorologice dificile și / sau de alte circumstanțe neprevăzute.

Produsele călătoresc întotdeauna în numele și sub responsabilitatea clientului. Compania noastră nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune care ar putea fi cauzate în timpul transportului. La primirea produselor și în cazul în care există semne evidente de abuz sau manipulare a coletului, clientul este obligat să contacteze compania în prezența transportatorului pentru a efectua cercetări suplimentare în acest sens.

Este posibil să observați câteva dintre următoarele indicații în paginile de produse listate pentru informații cu privire la starea produsului și sunt descrise după cum urmează:

StareDescreiere
În StocAllaxto Poate fi disponibil numai în magazinul nostru fizic, la aranjament.
PregătitAllaxto
La cerereProdusul este disponibil numai printr-o comandă on-line și are un timp mediu de așteptare de 1-3 săptămâni.
In asteptareaProdusul este deficitar atât în ​​magazinul nostru, cât și în depozitele noastre. Poate fi primit pe o perioadă mai mare de 3-4 săptămâni.
Stoc epuizatProdusul nu mai este disponibil, deoarece codul a fost eliminat direct din fabrică sau va dura mai mult de 6 luni pentru reaprovizionare.

Stadiu de comanda

După finalizarea comenzii, veți fi informat imediat prin e-mail cu privire la progresul acesteia. E-mailul dvs. va afișa una dintre următoarele afirmații care descrie progresul comenzii dvs.

StareDescreiere
În aşteptareComanda dvs. a fost primită și plata este datorată (dacă este selectată o metodă de plată a depozitului bancar).
Se proceseazăComanda dvs. a fost primită și procesată de personalul nostru.
CompletComanda dvs. a fost expediată din magazinul nostru și predată companiei de transport.
AnulatComanda dvs. a fost anulată fie automat de către sistem, fie de dvs., fie de unul dintre reprezentanții noștri.
RamburseazăAm făcut acțiunile necesare după o comandă eșuată pentru a vă recupera banii.

BEYOURSFASHION 2023 – PROIECTARE & DEZVOLTARE BY Giannis Ftaras.