Navigare pe site

Prin navigarea pe site ul nostru sunteti de acord cu termeni de responsabilitate.
Aceste site-uri cuprind, dar nu sunt limitate la:

  • beyoursfashion.com
  • www.beyoursfashion

Serverele noastre sunt verificate frecvent, avand oameni calificati pentru a urmari eventuale probleme, pentru a verifica eventualele fraude incercand sa protejam datele d-vostra, iar site ul sa fie cat mai sigur.

Cu toate acestea, proprietarul nu isi asuma nici o raspundere in cazul deteriorarii fisierelor personale, datelor cu caracter personalin timpul navigarii pe site urile sale web, indiferent daca este cauzata de un supliment incorporat sau de suplimente de la furnizori terti. Clientul este intodeauna responsabil pentru verificarea securitatii si vigilenta cu privire la transmiterea datelor cu caracter personal.

Mesaj pe email

Prin primirea email ului sunteti de acord cu in mod explicit cu responsabilitatea la propietate.
Primirea acestor mesaje se aplica domeniului beyousfashio.com care este compromis dar nu limitat la adrese de email cum ar fi:

  • info@beyoursfshion.com
  • support@beyoursfashion.com
  • newsletter@beyousfashion.com
  • orders@beyoursfashion.com
  • accounts@beyoursfashion.com

E-mailulrile si orice atasament la acestea sunt confidentiale si sunt destinate exclusiv utilizarii de catre persoana fizica sau juridica careia i se adreseaza. Daca nu sunteti destinatarul potrivit nu trebuie sa copiati, sa distribuiti, sa utilizati sau sa divulgati continutul acestuia. Trebuie sa notificati expeditorului, mesajul despre destinatarul incorect si sa stergeti imediat copia din sistemul dumneavostra.

Va rugam sa retineti ca orice puncte sau puncte de vedere enumerate in aceste e-mailuri exprima exclusiv autorul si nu reprezinta proprietatea.

In cele din urma, destinatarul trebuie sa verifice daca exista malware sau alt continut potential daunator cum ar fi phishing-ul, e-mail sau atasamente la acestea. Proprietarul isi declina orice raspundere in cazul daunelor cauzate de software rau intentionat sau orice alt mijloc care ar putea fi transmis e-mailurilor de mai sus.

Autentificare & Parole

Sistemul de gestionare a conturilor genereaza automat parole sigure pentru partajarea vizitatorilor care nu au conturi active pana la finalizarea comenzii lor. Aceste parole sunt trimise automat la adresa de e-mail specificatade client/vizitator in timpil procesului de plata. Utilizatorul final isi pastreaza intreaga responsabilitate pentru ortografie corecta a adresei sale de email. In caz contrar, BeYoursFashion nu va fi trasa la raspundere daca orice informatie personala este trimisa la adresa gresita sau interceptata de terti cu acces la aceasta adresa.

De asemenea, utilizatorul isi pastreaza intreaga responsabilitate pentru schimbarea parolei dupa prima conctare la contul sau. BeYoursFashion nu poarta nici o responsabilitate in cazul in care parola implicita nu a fost modificata sau in cazul in care utilizatorul final nu alege o alternativa sigura pentru a o inlocui.

Proprietatea are dreptul deplin sa schimbe procesul, sa stearga, sa refaca si/sau sa revizuiasca termenii de declinare a responsabilitatii fara o notificare b prealabila.

BEYOURSFASHION 2023 – PROIECTARE & DEZVOLTARE BY Giannis Ftaras.