1. Plata ramburs

Produsele dvs. pot fi expediate utilizând metoda Ramburs în cazul în care plata se efectuează către angajatul respectivei companii de curierat după livrarea produselor dvs.

Metoda Plata la livrare vine cu un cost suplimentar de 2.90 Lei. Pentru mai multe informații despre costurile de expediere, vă rugăm să consultați pagina de expediere.

2. Depozit Bancar

Puteți alege banca care vă facilitează depunerea sumei comenzii.

În depozitul băncii, trebuie să precizați numele complet și numărul comenzii, care este emis automat de sistem și este afișat după procesul de plată, precum și e-mailul pe care l-ați declarat și ați primit confirmarea comenzii.

Bank nameIBANAccount holder
First BankRO55PIRB4259749336001000Jlg Trade International Fashion Srl

3. Cu card de credit sau de debit

În timpul procesului de plată puteți, de asemenea, să plătiți online, instantaneu și rapid, utilizând cardul dvs. de credit sau de debit. Folosim portalul de plăți electronice EuPlatesc.ro pentru a oferi clienților noștri o experiență de plată online rapidă și sigură.

După ce ați selectat plata cu cardul de credit sau de debit și ați făcut clic pe „Finalizați comanda”, veți fi direcționați direct într-un mediu securizat de tranzacții pentru a introduce detaliile cardului și a finaliza plata.

Odată ce plata dvs. a fost acceptată, veți fi redirecționat automat către magazinul nostru online, unde veți găsi succesul comenzii dvs., precum și detaliile dvs.

Cardurile de la toate băncile sunt acceptate atâta timp cât este unul dintre următoarele tipuri:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Notă: În cazul în care plata nu reușește, comanda dvs. nu va fi plasată.

Remărci:
  • Magazinul nostru fizic, precum și cel online, nu acceptă în prezent NU plata produselor în rate – fără dobândă sau cu orice alt aranjament.
  • Dacă alegeți Depozit bancar și plata nu se execută în termen de trei (3) zile, comanda dvs. va fi anulată automat de sistem.
  • Politica companiei noastre NU acceptă ordinele de credit prin orice mijloace.
  • Magazinul nostru fizic, precum și cel online, nu acceptă NU plata utilizând un card de credit sau de debit American Express.
  • Pentru plăți prin depozit bancar către alte țări decât România sau în cazul unui depozit bancar efectuat de o instituție de credit opusă, clientului final i se percep taxele interbancare corespunzătoare. Dacă acestea nu apar și dacă sunt suportate astfel de costuri, veți fi contactat imediat de un reprezentant BeYoursFashion. Drept urmare, comanda nu va putea fi procesată până la stabilirea sumei convenite.
  • Toate prețurile din magazinul nostru online includ 19% TVA.

BEYOURSFASHION 2023 – PROIECTARE & DEZVOLTARE BY Giannis Ftaras.