Dacă din orice motiv doriți să returnați unul dintre produsele pe care le-ați achiziționat, aveți opțiunea de a face acest lucru înlocuindu-l cu o altă valoare egală sau mai mare, urmând sugestiile de mai jos.

Retururile produselor sunt acceptate în termen de șapte (7) zile de la primirea produselor. În acest caz, veți fi taxat numai pentru costul de returnare a produsului.

Returnările sunt acceptate numai atunci când produsul se află în aceeași stare în care l-ați primit, fără a fi desigilat sau ambalajul modificat. Din acest motiv, este o idee bună să verificați starea produselor și a ambalajului intact odată ce ați primit articolele, pentru a identifica orice defecte evidente.

Observații:
– Dacă clientul dorește o returnare, acest lucru se poate face numai prin consultare telefonică și consens de către responsabilul departamentului de transport al companiei.
– În cazul achiziționării unui produs, se eliberează o chitanță de vânzare cu amănuntul, dacă produsul este returnat, taxele TVA nu sunt returnate clientului.
– Costurile de returnare sunt întotdeauna taxate de client, cu excepția cazului în care produsul nu este acceptat la livrare de către compania de transport.
– În nici un caz o cerere de rambursare nu include costurile inițiale de expediere.
– Comenzile speciale – cum ar fi imprimeuri pe îmbrăcăminte și alte produse realizate la comandă în mărimea dorită a clientului – nu pot fi returnate, înlocuite cu alt produs, bani sau orice alt mijloc.

Produse defecte . În cazul returnării produsului și după ce constatăm că vina se datorează unei probleme de fabricație, ne angajăm, la cererea dvs., fie să îl înlocuiți, fie să vă rambursăm banii în termen de 10 zile lucrătoare * de la data primirii produsului.
* Data de rambursare de mai sus este orientativă și nu poate fi calculată cu precizie. . Ca urmare, toate produsele călătoresc în numele și riscul clientului.

Termenii și condițiile se aplică pe măsură ce apar pe site-ul companiei noastre și se pot modifica fără o notificare ulterioară pentru client sau utilizator final.

În cazul în care doriți să returnați comanda sau să schimbați un produs cu o altă dimensiune, culoare sau chiar cu un alt produs, puteți trimite formularul de mai jos.

    BEYOURSFASHION 2023 – PROIECTARE & DEZVOLTARE BY Giannis Ftaras.