1. Informații generale despre Termeni & Condiții

BeYoursFashion este un magazin de cumpărături online care are articole de îmbrăcăminte precum rochii, lenjerie și diverse tipuri de produse de vânzare prin internet. Magazinul online funcționează la www.beyoursfashion.com în termenii și condițiile stabilite mai jos.

Prin acceptarea Termenilor și condițiilor magazinului online, acceptați în mod automat și explicit următoarele domenii:

Termenii de utilizare și condițiile generale ale acestui site web constituie acordul general între proprietarul și utilizatorul / vizitatorul site-urilor web și al serviciilor sale și le obligă doar pe acestea. Nici o modificare a acestor termeni de utilizare nu este luată în considerare și nu face parte din acest acord decât dacă este exprimat în scris și nu este încorporat în acești termeni de utilizare. Cu excepția cazului în care se menționează altfel pe acest site web, termenii de utilizare de mai sus se aplică imediat în întregime. Proprietarul site-ului își rezervă unilateral dreptul de a modifica, adăuga, modifica conținutul sau serviciile site-ului său web și condițiile de utilizare a site-ului, ori de câte ori consideră necesar, fără o notificare prealabilă, prin intermediul acestui site web, întotdeauna în limita celor existente sau potențiale. nou cadru juridic.

În cazul încălcării sau nerespectării reglementărilor și condițiilor, echipa de conducere beyoursfashion.com își rezervă dreptul de a notifica înregistrările contravenientului la autoritățile competente și la alte instanțe. Pentru orice litigiu sau litigiu, autoritatea competentă este instanțele din București.

2. Produs & Furnizarea de servicii

Unele imagini ale produsului sunt orientative și nu reprezintă produsul exact. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact culorile și imaginile produselor afișate în magazinul nostru online. Cu toate acestea, este posibil să nu putem garanta că ecranul dispozitivului dvs. redă culorile cu precizie sau în modul în care le obținem. Din aceste motive, BeYoursFashion nu poartă nicio responsabilitate pentru nemulțumirea clientului față de apariția produsului ulterior.

Ofertele și prețurile pentru toate produsele vândute sunt valabile până la epuizarea ofertei sau a stocurilor.

În cazul unei comenzi telefonice, clientul își asumă întreaga răspundere în cazul unei coluziuni și a oricăror costuri suplimentare care ar putea apărea.

În timpul vizitei dvs. în pagina „Checkout” și înainte de a finaliza comanda, trebuie să fiți de acord și să acceptați Condițiile complete ale utilizatorului & Condiții generale ale magazinului nostru electronic. În niciun caz, compania nu își asumă nicio răspundere în litigiile clientului dacă condițiile menționate anterior nu au fost citite înainte de finalizarea comenzii.

La finalizarea comenzii dvs. electronice sunteți de acord cu crearea automată a unui cont la magazinul nostru online pentru o mai mare comoditate viitoarele achiziții – comenzi precum și utilizarea adresei dvs. de e-mail pentru trimiterea buletinelor informative.

Cupoanele și codurile de cupoane care sunt disponibile electronic prin intermediul site-ului nostru sau prin e-mail pot fi valorificate numai în magazinul nostru online, mai degrabă decât în ​​magazinul fizic.

În timpul finalizării comenzii, în unele cazuri, clientul-vizitator are opțiunea de a alege ora și data de livrare dorite. Informațiile specifice furnizate sunt orientative și BeYoursFashion nu poate garanta în niciun fel cum și dacă vor fi implementate de către Curier – compania de livrare.

3. Protecția minorilor

BeYoursFashion.com a fost considerat potrivit pentru minorii cu vârsta de cel puțin 13 ani (PG-13). În timp ce toate comentariile, articolele și produsele site-ului sunt revizuite înainte de a fi publicate pentru a evalua adecvarea. Este posibil ca unele probleme, vizualizări sau fotografii să nu fie adecvate pentru vârstele mai mici.

Dacă nu ați atins vârsta majoratului înainte de a decide dacă acceptați sau nu acești termeni și condiții, ar trebui să-i studiați cu părintele sau tutorele. învinge-te complet pe tine și pe părintele sau tutorele tău. Acceptarea termenilor și condițiilor de către părinte sau tutore va fi înțeleasă în măsura în care aceștia sunt de acord cu ei în numele dvs. Se recomandă ca părinții sau tutorii să își supravegheze copiii atunci când utilizează internetul și dispozitivele mobile sau alte dispozitive. Dacă vă invitați copiii să folosească serviciul, sunteți de acord cu acești termeni și condiții în numele dvs.

4. Conținut inadecvat

Utilizatorul final și vizitatorul site-ului beyoursfashion.com sunt de acord în mod explicit și necondiționat cu următoarele reguli de conduită și conduită:

  • Sunt interzise comentariile abuzive, comentariile de ură sau rasiste, atacurile personale și evaluările personale sau orice alte mesaje, comentarii sau conținut care pot afecta personalitatea, demnitatea sau reputația utilizatorilor beyoursfashion.com sau a oricărei alte persoane fizice sau juridice.
  • Vizitatorii înțeleg și acceptă faptul că echipa de management beyoursfashion.com își păstrează dreptul, în toate cazurile, de a șterge conținut complet ofensator sau inadecvat.
  • Comentariile reflectă numai opiniile personale ale autorilor lor și nu personalul sau proprietatea beyoursfashion.com în totalitate.
  • Orice obiecții la intervențiile echipei de management ale beyoursfashion.com ar trebui să fie trimise prin e-mail support@beyoursfashion.com și nu în public.
  • Reclamele de orice fel sunt interzise în conținutul trimis către beyoursfashion.com, în mesaje sau comentarii și care nu sunt identificate în mod expres ca atare. Spammingul este, de asemenea, interzis (trimiterea multiplă de mesaje, trimiterea de mesaje spam sau mesaje promoționale) fie în mod public, fie prin mesaje personale.

 

Dacă utilizatorul nu este de acord cu unii sau cu toți termenii de utilizare ai magazinului de comerț electronic, el sau ea trebuie să se abțină de la utilizarea acestuia, în caz contrar declară că a acceptat necondiționat toți termenii și condițiile sale de funcționare.

BEYOURSFASHION 2023 – PROIECTARE & DEZVOLTARE BY Giannis Ftaras.